Pank, hm, see lauluüritus

14.05 Kuna nädalavahetusel on kõik pangad kinni, ühtlasi ka meie pank, kuhu tahtsime kaardi teha  - Commonwealth, siis jõudsime seda tegema lõpuks ometi esmaspäeval. Hommikul sõime jälle võikusid ja 12ks olime juba pangas. Tegelikult tegime konto juba nädalavahetusel netipangas valmis, lihtsalt oli vaja minna panka oma isikut tõestama, sest austraalia kindlustust, ei passi ega juhiluba meil pole ja eesti omad ei sobi. 

Seega olime pangas (meie jaoks)varakult kohal, kogemata trügisime järjekorras olevatest inimestest ette, olles keset saali ja siis mees, kes tuli järjekorda inimesi seadma lihtsalt alustas minu rääkimist. Saime mitmed kurjad pilgud, mul oli lihtsalt megapiinlik. Aga no juba olime tal listis kirjas, niiet mis siis ikka, istusime diivanile ja ootasime, et meid kutsutaks.

Glass against the face but no glass. Grilled.
Saime jaole, asjatasime, tegime lisaks Smart Access kaardikontole ka Savings konto, kuhu saab raha kõrvale panna, et nt kui kaart ära varastatakse, siis ülejäänud raha on teise konto peal ning ei saa teha tap&pay'd. Ja kogu aeg saab raha liigutada, niiet mingeid tasusid ei ole ja samal ajal veel kogub raha peale ka. Ühesõnaga müügitöö. Ja absoluutselt võtsime kõik, mis anti. Hästi muhe tüüp oli (see sama tegeleski meiega, kes meid enne kirja pani), ütles et tal oli ka toakaaslane Eestist, üks tüdruk ja teadis üldse igast asju Eesti kohta. Väga äge! Kuskil pool tundi kindlasti tegime seal oma kontosid ja niisama rääkisime igasuguseid asju.

Siis läksime jälle Grilled'i lõunat sööma, Caesari salat ja palju snäkke (zucchini, kartuli, bataadifriikate korvikesed) + vaarika kombucha, mis oli ülihea. Eelmine kogemus kombuchaga Texases (tln) polnud just kõige parem, aga no vaarikaga oli tõesti ülim! Siis vedasin Risto HMi ja sundisin teda lõpuks ostma endale hirmkallid teksad, aga vähemalt oleme nüüd mõlemad rahul. Ühtlasi need hammi prillid on mul kogu aeg näos viltu. Aga näod pididki ebasümmeetrilised olema...

Püksid ostetud, jalutasime veel linna peal ringi, Town halli mõtlesime ka minna ekskursioonile(mis on iga 15min tagant) ja veel ekstra minna vaatama seda kella seal üleval, aga peale plaanimise seal ukse all me trepist edasi üles jõudnudki. Läksime hoopis koju ja vaatasime Legally Blonde 2te edasi, esimese osa vaatasime juba varasemalt, imeline valik filme ikka. Long time no see.

Kohustuslik püksiost
Väike kirik keset kõrgeid torne

Nii iluus, yin ja yang

Mõned liblikad. Jalutus kodu bussile

No ja siis tuli jälle megatudu peale, sest ega öösel ei olegi vaja magada ja 1830-2130 on täiesti normaalne lõunauneaeg. Ärkasime ja kuna Risto oli mulle pühalikult lubanud, et pärast tudu ta kindlasti teeb mulle seenekastet, siis nii pidigi minema ju. Ühtlasi sattusime ka Eurovisioni kordusülekande peale, niiet vaatasime siis poole pealt seda ja no minu pettumus ikka  - this is how australia voted. Kus on hääled Eestile? Nope. Pahanduspahandus.

Pettumusele järgnenud kiire pildiüritus. zoom in.


Ann



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Jetlag to da MAX

Esimene tööpäev!

Pätid