Pätid

 21.05 olime isegi päris varajased ärkajad aga bussile jõudsime ikkagi alles poole 13 ajal. Esimene asi mida läksime taga ajama oli läpakale adapter, sest mu hp beebi on nii choosy, et talle ei sobi igasugune turistikate adapter. Esimeses airbnbs oli nende poolt üks teine adapter USA jaoks, mis sobis siis ideaalselt meie lennujaamast ostetud adapteri ja läpaka vahelüliks. Sellepärast oli ka nii pikk vahe kirjutamistel. 

Aga ega see seiklus ei päädinud ainult adapteriostuga. JB Hi-Fi on siin ilmselt(pole õrna aimugi) üks suuremaid tehnika poode ja me jalutasime seal tükk aega ringi oma adapter näpus. Meeletu filmi valik, meil enam ammu pole mingeid dvd-e ja cd-e poode, aga no seal oli ikka sadu. Niisiis me jalutasime seal poes VÄGA kaua ringi, keset neid plaate ja arvuteid ja telekaid ja telefone ja goprosid jne. Ilmselgelt said meist kahtlusalused. 

Läksin siis maksma ja suundusime Ristoga siis väljapääsu poole, mis oli täpselt täiesti poe teises otsas. Tšeki panin endale enne turvaväravatest väljumist kotti ja adapter jäi Risto kätte. Jõudsime väravani, kui mul kästi oma riidest kott ette näidata, seal oli ainult mu rahakott, päikseprillid, huulepalsam ja ühed sokid. Ja tšekk. Sobis, läksime siis väravatest läbi ja turva pöördus nüüd Risto juurde, et kas te tahate öelda, et te ostsite selle, päriselt? Jaa! Kus teie tšekk siis on? Võtan tšeki välja, uurib seda põhjalikult ja ütleb olgu, võite siis minna. Pätid.

Kõht oli nüüdseks juba päris tühi, eesmärk oli leida mingi mitte rämpsu söögikoht. Terve linn on täis igasuguseid burksi ja pitsa kohti, ühtlasi veel mehhikokohad igalpool. Eelmise päeva mäk oli suht räige, niiet rämpstoit oli no go. Ja siis nägime Vapiano't, jep, sedasama, mis meil. Kodune värk, uksest sisse ja soe toit olemas. Mission completed ja kõht täis

Aga järgmine challenge oli siis leida üles pood MITRE 10. Leidsime Elizabethi tänavalt ühe ja asusime valima oma tööjalanõusid. Ma arvan, et me olime seal mingi vähemalt tund aega vist, sest mitte ükski lihtsalt ei sobinud nii hästi kui oleks tahtnud, eriti Ristole, aga siis lõpuks ikka saime mõlemad. Mina suured Caterpillarid, mida ma ei arvanud, et ma kunagi jalga peaks panema ja Risto ühed SteelBlue hundiga palju ilusamas saapad, loomulikult küljelukuga ja paeltega ja metallist ninaga. Võtsime mõlemad pruunikad papud, täismustaga oleks ilmselt veel palavam kui muidu.

Ühed paksud töösokid võtsime ka MITREst ja siis läksime Targetisse mulle ka sokke otsima ja  ühtlasi ka tööriideid mõlemale. Aga sokke kohe ei leidnuki ja enam ei viitsinud ringi kolada ka, niiet läksime hoopiski bussi peale ja koju. Käisime veel poest läbi kõigi oma suurte jalanõukarpide jms, tšekkasime keskuse kino ( millalgi Deadpool 2 vaatama) ja ruttu koju, sest külm on juba õhtul. Risto tegi megahäid võikusid ja vaatasime jälle niisama telekat!

Ann

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Jetlag to da MAX

Esimene tööpäev!